Известие

Collapse
No announcement yet.

възможно ли е Би ксенон на 147 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• възможно ли е Би ксенон на 147 ?

Колеги , възможно ли е да се сложи Би ксенон ( на късите и на дългите фарове ) на 147, и как е става това, с 4 ри отделни баласта или ???
    Алфа Ромео 147 1.6 TS

ами да,един комплект за къси един за дълги и ако искаш един за халогени и си караш
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      ами да,един комплект за къси един за дълги и ако искаш един за халогени и си караш
      ...и си губиш светкавицата на дългите!
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        ...и си губиш светкавицата на дългите!
        Не се губи дори е много яка когато са загрели и дългите ако евентуално не са след първото присветване е малко по-слаба но не и да няма
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Слагай смело, аз съм с четири баласта и четири ксенон крушки. Като светна дългите извън градско мога да обстрелвам гаргите по дърветата, светят си.... Препоръчвам 4200 К. По грешка ми пратиха втория комплект 6000 К сложих го на дългите,но ще сменя крушките в най-скоро време, синеят и не стават за мъгла. 4200 К максимално се доближава до дневна светлина.

п.с. Светкавицата не се губи, става по силна.....и по бърза
          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:02.

Comment

Това което аз си правя в момента, е би-ксенонова лупа....ще си стане като фабрична кола с би-ксенон...
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
              Това което аз си правя в момента, е би-ксенонова лупа....ще си стане като фабрична кола с би-ксенон...
              Е аре подшушни де как точни си я замислил тая деволия, може и на лично
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Няма нищо тайно...

Намирате си от някъде, лупа за би-ксенон с целия механизъм и я слагате на фара...
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

то има ли място да се завре целия механизъм>>??
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

И аз съм с Би ксенон и ми е много по - добре, наистина ако крушките са загрели е адската светкавица, и много чувствителна...........абе ден си е, само трябва на халогените да сложа, ама пролетта........
                    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                      Няма нищо тайно...

Намирате си от някъде, лупа за би-ксенон с целия механизъм и я слагате на фара...
                      Потшушни от къде само механизъм и лупи си зел, и колко струва това удоволствие...

Иначе и аз съм с ксенон на къси,дълги и халогени как точно да го нарекаааа...ТРИксенон

И да знаете за качествен китайски ксенон само LUXIMA всичко друго е компромис...това не е реклама, а мнение на един доволен потребител
                      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 00:32.
                      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
                      X